Tuotteet ja palvelut


Puun pintakäsittelyn ammattilaisina meillä on vahva osaaminen ja kokemus eri puulaaduista, sekä pintakäsittelyaineista.

Voit luottaa osaamiseemme, kun tarvitset:

- Pinnat keittiökaapeille
- Entisöinnin puukalusteille, kuten tuoleille, pöydille ja kaapeille
- Puhdistuksen ja pintakäsittelyn välioville
- Vaativampien puupintojen käsittely (portaikot ja yksilölliset puupinnat)
- Puusepäntaitoja korjaukseen, entisöintiin tai uuden luontiin


Muutama esimerkki siitä, miten toimimme:

Porras-aulassa
80-luvun alussa rakennettu omakotitalo, jonka mäntypintainen lakattu portaikko kaipaa "sitä jotakin". Kun asunnossa tehdään remonttia maalaamalla ja tapetoimalla pintoja, me käymme noutamassa portaikon verstaallemme. Puramme portaikon, hiomme pinnat ja käsittelemme ne sisustukseen sopivin sävyin. Uusittu portaikko asennetaan paikoilleen, etkä joudu koko työn aikana kärsimään pölyävästä hionnasta tai maalin ja lakan kärystä. Nopea toimitus ja näyttävä lopputulos ovat takuumme!  


Keittiössä

Entisajan keittiökaapit ovat puuta kautta linjan, eikä niitä ole keittiöremontin yhteydessä pakko vaihtaa. Kun keittiön ilme kaakelein, kodinkonein ja somistuksin tuodaan tähän päivään, huolehdimme me siitä, että keitteiökaapit kokevat arvoisensa päivityksen. Pintakäsittelyllä vanha vahva laatu voidaan herättää entistä ehommaksi.


Salissa

Vanhojen talojen ja erityisesti tilallisten salien väliovet ovat näyttäviä, huokuen menneen ajan arvoa. Aika kuluttaa puuta, mutta oikein käsiteltynä sen elinikää voidaan jatkaa vuosikymmeniä. Kun ovien peilit vaativat puuseppää, tai pinta parempaa suojaa, hoidamme molemmat kokemuksellamme. Autamme ja kerromme myös siinä, miten muut puupinnat kestävät läpi vuosien.


Kotona, mökillä tai työpaikoilla

Se tietty tuoli, perintöpiironki, penkki, senkki tai kokonainen kalusteiden sarja kannattaa säilyttää tuleville polville. Puupintojen käsittelyn lisäksi yhteistyökumppaniemme kautta hoituvat myös kangaspintojen uusiminen ja rakenteiden korjaus.